hits

september 2017

Dette blir spektakulært, og du kan bli med

Førstkommende søndag kjører 100 gamle og nyere klassiske nypolerte motorsykler rundt om i Oslos gater. De er med i The Distinguish Gentleman's Ride som er et motorsykkelløp som først startet i Australia til inntekt for forskning på prostatakreft og menns mental helse.

Se den knallfine og viktige videon fra The Distinguished Gentleman's Ride

 

Søndag 24. september kan man oppleve The Distinguish Gentleman's Ride i 600 byer rundt om i verden inklusive i Oslo. Nesten 80.000 motorsykler kjører samme dag for å sette fokus menns helse.

I Oslo starter vi løpet kl 13:00 og motorsyklene vil kjøre rundt i store deler av byen. Løpet avsluttes ved 15- og 16 på Olaf Ryes Plass på Grünerløkka i Oslo der du kan komme for å se alle de råkule syklene og slå av en prat. Det går også et løp i Stavanger samme dag.

The Distinguish Gentleman's Ride er altså ikke et vanlig motorsykelløp, her er det fritt for skinnvester med klubbnavn på. Her er det stil hele veien med oppdressede tweed-stylede kvinner og menn.

Du kan selv støtte kampen mot prostatakreft og selvmord med å donere et bidrag på The Distinguish Gentlman's Rides nettside. Alle midlene som kommer inn går til kampen mot prostatakreft og selvmord. The Distinguish Gentlman's Ride er del av Movember-aksjonen som nok de fleste kjenner til.

Les også: Kongen av Klassiske Motorsykler

Jeg har æren av å være "host" for løpet i Oslo. Og jeg må si det er mange fine folk rundt omkring her i landet som har ønsket å støtte denne kampen for å forbedre menns helse.

Se flere bilder nederst på denne siden. Foto: DGR

 

De som fortjener honnør og som har støttet oss i årets The Distiguished Gentleman's Ride er:

Ryes på Grünerløkka har betalt for stenging av gaten og ønsker oss velkommen.

Krank Motostudio har bidratt med hjelmpremier fra Hedon

Easy Display har bidratt med profileringsutstyr

AMD motorsykler som har bidratt med T-shirts fra Triumph

Og til dere frivillige som jobber gratis, tusen hjertelig takk til dere.

 

Samtidig er det på sin plass å takke alle som støtter saken med donere midler til kreftforskning. Tusen takk til dere alle, dere gjør verden bedre.

Vil du være med, så er du velkommen til Grünerløkka på Olaf Ryes plass søndag 24.september fra kl 15:00 der får du se Norges kuleste motorsykler, du også vinne flotte premier. Om du vil kjøre og har det rette utstyret så melder du deg på på siden gentlemansride.com

Jeg kan love deg at dette blir spektakulært og du får en en helt unik og sjelden sjanse til å se Norges råeste og fineste motorsykler samlet på et og samme sted. Håper å se deg der. Motorsyklene ankommer ved 15-16 tiden på Grünerløkka i Oslo, ta med kamera.

 

Les også:

Hvor mange syklister skal dø før politikerne tar til vettet?​

Amerika er et sykt land - God bless America

Her er verdens dyreste og billigste ferieland

Dette kan koste deg dyrt når du er i utlandet

Koster du mer enn 270.000 kroner, er det ikke sikkert du får behandling​

Derfor er vi utro

 

Tusen takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Snapchat: renezografos

Facebook

Instagram

Twitter

Hilsen René, Kulturdrops

     kulturdrops.no

#dgroslo #gentlemansride #tallyho #motorsykkel #triumph #kulturdrops #hedon #oslo #dgr #dgr2017  #gentlemansride  #ridedapper #jointhegentry 

 

Det mest usexy partiet

Arbeiderpartiet står frem som et parti med gretne gamle gubber som furter og klager på alt i samfunnet

I den siste tiden har vi sett meningsmålinger som tar Arbeiderpartiet kratig ned i popularitet. Rundt 27 prosents oppslutning er ikke dagligdags for landets største parti. Så hva er grunnen til dette forfallet? Jeg tror partiet er gått ut på dato.

Med det så mener jeg at partiet ikke har fulgt med i timen; på samfunnsutviklingen. Mens andre partier tar innover seg at fremtiden blir annerledes enn den er i dag, så fortsetter Arbeiderpartiet å male det samme budskapet som tidligere.

Bare se på arbeidslivet som har forandret seg drastisk med et helt annet krav til endring for både bedriftene og de ansatte. I mange av dagens bedrifter er det altså et helt annet behov for fleksibilitet. Norske arbeidstakere består ikke lengre bare av fabrikkarbeidere og bønder. Det  forstår de fleste, bare ikke Arbeiderparitet.

At vi i Norge har et høyt skatte- og avgiftstrykk er vi vant med, og de fleste av oss er tilfreds med å bidra til fellesskapet. Men når millionæren og lederen i AP, Jonas Gahr Støre har som hovedfokus å øke skattetrykket for allerede høyt skattede medborgere i form av både bolig- og formueskatt så er han ikke på bølgelengde med folket. Og grunnen til dette feilfokuset fra Aps side om å flå folk mer enn det de gjør i dag, det er fordi disse skattene treffer så feil. Mange i storbyene som har fått innført boligskatt opplever  økning i skatten suksessivt med boligprisøkingen. Mange av våre eldre, en enkefrue, en alenemann eller et pensjonistpar har ikke disse pengene til overs for å gi til skattegriske Støre. Ikke kan de ta ekstrajobb for å få ekstrainntekter heller.

At formueskatten også fanger skjevt vet vi jo alle,  det innrømmer selv Arbeiderepartiet, men likevel  blåser de i sine egne medborgere og bedrifter som sliter med å betale disse skattene hvert eneste år . Det  er nettopp det  sistnevnte som gjør at disse skattene er så urimelige. 1. Det er altså ikke en skatt etter inntekt og evne, men en skatt du må betale selv om du ikke har pengene til det. 2. Du må også betale begge disse skattene hvert eneste år. Det kan medføre at du må selge ditt hjem for at Støre skal få pengene dine. Men dette virker det som Støre bare blåser i. Så lenge han får kloa i noen rikingers penger, så bryr det ikke han om at noen vanlig folk og bedrifter blir rammet. Det paradoksale er at man tidlig i livet blir oppfordrett til å spare og være flink til å investere i bolig, men de som nettopp har vært flinke til dette med å spare og nedbetale lån i et langt liv blir, blir de belønnet med økt formue- og boligskatt om Arbeiderpartiet kommer til makten. Paradokset også, som også Erna Solberg nevnte til VGTV 6.september, er at den sittende regjeringen har økte skatteinntekter i sistnevnte periode,  selv om de gir skattelette til folket. Hun påpekte også at det er late politikere som ikke effektiviserer og i stedet velger å ta pengene fra velgerne.

Ingen gentlemen: AP, Senterpartiet og SV angriper villig regjeringen med usaklige angrep. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Men det mest usexy med Arbeiderpartiet er at de har en leder som ikke er på bølgelengde med folk flest, være seg beskrivelsen av det kalde Norske samfunnet han påstår vi har, ei eller med noen andre saker han ønsker å sette fokus på. Faktisk vet jeg ikke hva budskapet til Arbeiderpartiet i årets valgkamp er, om man ser bort i fra dette evige ønske om å skattelegge folk for mest mulig. Samtidig ser vi at Støre selv setter etikk og samvittighet til side når han utøver sin personøkonomi i form av investeringer i boligprosjekter og fond. Han kan altså handle annerledes enn folk flest.

Rein mobbing av representater fra regjeringen er Trond Giskes varemerke i denne valgkampanjen.

Det som som også usexy med årets AP-trekløver Støre, Giske og Kolberg, er at de ikke bare politisk er gått ut på dato, men at de hevder at du, jeg og Norge er blitt kaldere de siste årene, mens de samtidig regelrett mobber en minister som Sylvi Listhaug i den sittende regjeringen og kaller henne det verst tenkelige. Disse karene reglerett hetser henne over lav sko. Ikke mye gentlemen der i gården altså, men det er vel ikke å forvente i et så gubbete parti som Arbeiderpartiet er. Det jeg også lurer på er hva er hva Hadja Tajik gjør i et sånt ullent parti, forsvarer hun en retorikk som går ut på å henge ut andre politikere? I en tid der nettroll og mobbing er mer høyaktuelt en noen gang så er Arbeiderpartiets strategi å angripe den sittende regjering med mobbing og utskjelling. Samtidig mener de at både du og jeg som borgere er blitt kaldere. Kan AP synke til et lavere nivå? Jeg vil tro at Tore Tønne vrir seg i graven om han ser den skitne og usexy valgkampen Arbeiderpartiet driver med denne høsten.

 

Les også:

Johaug-saken: Bødlene står klare

Amerika er et sykt land - God bless America

James Bond stoppet norsk storfilm

Her er verdens dyreste og billigste ferieland

Dette kan koste deg dyrt når du er i utlandet

Mini lanserer sin største bil noensinne og lover knallpris på hybrid-utgaven​

Koster du mer enn 270.000 kroner, er det ikke sikkert du får behandling​

 

Tusen takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Snapchat: renezografos

Facebook

Instagram

Twitter

Hilsen René, Kulturdrops

#AP #mobbing #valg #samfunn #norge #kulturdrops #valgkamp #2017 #regjering #statsminister