hits

TV-serien Jul i Blodfjell er god den, men

03.12.2017 - 20:42 Ingen kommentarer

Atle Antonsen, Ine Jansen, Trond Fausa Aurvåg, Lene Kongsvik Johansen, Jon Øigarden, Jakob Schøyen Andersen og Kevin Vågenes er blant skuespillerne som skal bekle rollene julekalenderen Jul i Blodfjell.Atle Antonsen, Ine Jansen, Trond Fausa Aurvåg, Lene Kongsvik Johansen, Jon Øigarden, Jakob Schøyen Andersen og Kevin Vågenes er blant skuespillerne i Jul i Blodfjell Foto: Pål Laukli

Jul i Blodfjell
Norsk humorkrimadventserie i 24 deler.
På TV Norge kl. 19.30 daglig og på DPlay
Regi: Lars Kristian Flemmen
Manus: Cristopher Pahle, Martin Zimmer 
Idé: Kjetil Indregard
Med: Atle Antonsen, Trond Fausa Aurvåg, Ine Jansen, Lene Kongsvik, Fridtjov Såheim, Kevin Vågenes m.fl.

Rike Konrad Soot har ikke lenge igjen og samler derfor familien på Blodfjell til sin siste julefering. Meningen er at alle som vil tilbringe julen med han skal få sin del av arven. Problemet er bare det at familien ikke vet at Konrad er styrtrik, og alle takker nei til tilbudet om å feire jul i hele 24 dager sammen med Konrad, men det var før de fikk vite at Konrad hadde en formue på 500 millioner i utlandet. Men så begynner folk å bli myrdet og kampen om arven er i gang. 

Jul i Blodfjell er en mørk, litt spennende og morsom førjulskrim uten så mye julestemning. Men det gjør ikke så mye for dette er bra. Ikke minst er det en haug med kule karakterer som Trond Fausa Aurvåg som tror han er den tøffeste politmannen i verden, men alle skuepillerne her er gode, som en twistpose, alle er ulike, men gode på hver sin måte. Jeg er allerede hektet og skal ikke gå glipp av en eneste episode. Det foreslår jeg at du heller ikke gjør for dette er god underholdning, men det er et men, og det er at episodene er for korte. Jeg vil altså ha mer!
Anmeldelsen er basert på de første to episodene i serien.
 
#TV #film #kultur #terningkast #jul #serie #TVN #norge #skuespill #underholdning #juliblodfjell #kulturdrops #TV-serier

 
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar