hits

Det mest usexy partiet

08.09.2017 - 15:24 3 kommentarer

Arbeiderpartiet står frem som et parti med gretne gamle gubber som furter og klager på alt i samfunnet

I den siste tiden har vi sett meningsmålinger som tar Arbeiderpartiet kratig ned i popularitet. Rundt 27 prosents oppslutning er ikke dagligdags for landets største parti. Så hva er grunnen til dette forfallet? Jeg tror partiet er gått ut på dato.

Med det så mener jeg at partiet ikke har fulgt med i timen; på samfunnsutviklingen. Mens andre partier tar innover seg at fremtiden blir annerledes enn den er i dag, så fortsetter Arbeiderpartiet å male det samme budskapet som tidligere.

Bare se på arbeidslivet som har forandret seg drastisk med et helt annet krav til endring for både bedriftene og de ansatte. I mange av dagens bedrifter er det altså et helt annet behov for fleksibilitet. Norske arbeidstakere består ikke lengre bare av fabrikkarbeidere og bønder. Det  forstår de fleste, bare ikke Arbeiderparitet.

At vi i Norge har et høyt skatte- og avgiftstrykk er vi vant med, og de fleste av oss er tilfreds med å bidra til fellesskapet. Men når millionæren og lederen i AP, Jonas Gahr Støre har som hovedfokus å øke skattetrykket for allerede høyt skattede medborgere i form av både bolig- og formueskatt så er han ikke på bølgelengde med folket. Og grunnen til dette feilfokuset fra Aps side om å flå folk mer enn det de gjør i dag, det er fordi disse skattene treffer så feil. Mange i storbyene som har fått innført boligskatt opplever  økning i skatten suksessivt med boligprisøkingen. Mange av våre eldre, en enkefrue, en alenemann eller et pensjonistpar har ikke disse pengene til overs for å gi til skattegriske Støre. Ikke kan de ta ekstrajobb for å få ekstrainntekter heller.

At formueskatten også fanger skjevt vet vi jo alle,  det innrømmer selv Arbeiderepartiet, men likevel  blåser de i sine egne medborgere og bedrifter som sliter med å betale disse skattene hvert eneste år . Det  er nettopp det  sistnevnte som gjør at disse skattene er så urimelige. 1. Det er altså ikke en skatt etter inntekt og evne, men en skatt du må betale selv om du ikke har pengene til det. 2. Du må også betale begge disse skattene hvert eneste år. Det kan medføre at du må selge ditt hjem for at Støre skal få pengene dine. Men dette virker det som Støre bare blåser i. Så lenge han får kloa i noen rikingers penger, så bryr det ikke han om at noen vanlig folk og bedrifter blir rammet. Det paradoksale er at man tidlig i livet blir oppfordrett til å spare og være flink til å investere i bolig, men de som nettopp har vært flinke til dette med å spare og nedbetale lån i et langt liv blir, blir de belønnet med økt formue- og boligskatt om Arbeiderpartiet kommer til makten. Paradokset også, som også Erna Solberg nevnte til VGTV 6.september, er at den sittende regjeringen har økte skatteinntekter i sistnevnte periode,  selv om de gir skattelette til folket. Hun påpekte også at det er late politikere som ikke effektiviserer og i stedet velger å ta pengene fra velgerne.

Ingen gentlemen: AP, Senterpartiet og SV angriper villig regjeringen med usaklige angrep. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Men det mest usexy med Arbeiderpartiet er at de har en leder som ikke er på bølgelengde med folk flest, være seg beskrivelsen av det kalde Norske samfunnet han påstår vi har, ei eller med noen andre saker han ønsker å sette fokus på. Faktisk vet jeg ikke hva budskapet til Arbeiderpartiet i årets valgkamp er, om man ser bort i fra dette evige ønske om å skattelegge folk for mest mulig. Samtidig ser vi at Støre selv setter etikk og samvittighet til side når han utøver sin personøkonomi i form av investeringer i boligprosjekter og fond. Han kan altså handle annerledes enn folk flest.

Rein mobbing av representater fra regjeringen er Trond Giskes varemerke i denne valgkampanjen.

Det som som også usexy med årets AP-trekløver Støre, Giske og Kolberg, er at de ikke bare politisk er gått ut på dato, men at de hevder at du, jeg og Norge er blitt kaldere de siste årene, mens de samtidig regelrett mobber en minister som Sylvi Listhaug i den sittende regjeringen og kaller henne det verst tenkelige. Disse karene reglerett hetser henne over lav sko. Ikke mye gentlemen der i gården altså, men det er vel ikke å forvente i et så gubbete parti som Arbeiderpartiet er. Det jeg også lurer på er hva er hva Hadja Tajik gjør i et sånt ullent parti, forsvarer hun en retorikk som går ut på å henge ut andre politikere? I en tid der nettroll og mobbing er mer høyaktuelt en noen gang så er Arbeiderpartiets strategi å angripe den sittende regjering med mobbing og utskjelling. Samtidig mener de at både du og jeg som borgere er blitt kaldere. Kan AP synke til et lavere nivå? Jeg vil tro at Tore Tønne vrir seg i graven om han ser den skitne og usexy valgkampen Arbeiderpartiet driver med denne høsten.

 

Les også:

Johaug-saken: Bødlene står klare

Amerika er et sykt land - God bless America

James Bond stoppet norsk storfilm

Her er verdens dyreste og billigste ferieland

Dette kan koste deg dyrt når du er i utlandet

Mini lanserer sin største bil noensinne og lover knallpris på hybrid-utgaven​

Koster du mer enn 270.000 kroner, er det ikke sikkert du får behandling​

 

Tusen takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Snapchat: renezografos

Facebook

Instagram

Twitter

Hilsen René, Kulturdrops

#AP #mobbing #valg #samfunn #norge #kulturdrops #valgkamp #2017 #regjering #statsminister

3 kommentarer

Skvatt

08.09.2017 kl.16:17

Snakk um å bomma på tidpunktet for eit innlegg, den seinaste meiningsmålinga frå i dag syner raudgrønt fleirtal og at veljarane rømer frå regjeringspartia. Jau, dei ynskjer nok ikkje å verte uppfatta som kalde menneskje utan korkje kjensler eller hjarta. Istaden gjenge dei åt varme og inkluderande SV som syt for å draga dei raudgrøne lengst mogeleg mot vinstre, slik at Støre sine skatteauker verte båe pjuskne og smålåtne. Klårt prov på at me i verdas beste land ynskjer å betala mykje meir i skattar og avgiftar. Halleluja! Slikt gjere Onkel Stat glad.

kulturdrops av René Zografos

08.09.2017 kl.16:31

Skvatt: takk for synspunkter. Som du ser så henviser jeg til siste tids valgdagsmålinger, ikke dagens. De som vinner valget har jeg ingen formening om. Men at AP, og for den saks skyld SV som bare var en nikkedukke i forrige sosialistiske regjering, har lite visjoner er det lite tvil om. Da er det mer realt med MDG og Rødt som faktisk vil endre noe, selv om jeg personlig er ganske langt i fra disse partiene også.

Alexia

18.09.2017 kl.18:19

Hahaha!!

WORD.

Alexia

Skriv en ny kommentar