hits

Hoppet ut av fly uten fallskjerm

22.07.2017 - 16:52 Én kommentar

En amerikansk fallskjermhopper hoppet ut fra et fly uten fallskjerm, med vilje

Denne videoen er helt rå, og man kan bare forestille seg adrenalinkikket denne karen har hatt underveis mot den harde jordoverflaten.  Selv har jeg bare hoppet bungyjumps fra rundt 70 meter, men har alltid hatt lyst til å hoppe i fallskjerm, Riktignok med en faktisk skjerm å utløse. Sjekk videoen etter saken nedenfor. 


Amerikanske Luke Aikins hoppet altså fra 25.000 fot over ørkenen landskapet i California Simi Valley uten fallskjerm. Han lander etter hvert i et stort sikkerhetsnett som var satt opp for å dempe fallet. 

Øyeblikket før han nådde sikkerhetsnettet kastet han seg over på ryggen slik at han landet i riktig posisjon. Etter landingen forblir han ubevegelig i en kort stund, før nettet ble senket ned, så han kunne omfavne sin kone.
- Jeg er her for å vise dere at om man gjør ting på riktige måten, og vi tester det ut ordentlig, så kan vi gjøre ting som vi ikke trodde var mulige, fortalte han CNN.

Luke, som har en 4 år gammel sønn, er en erfaren fallskjermhopper, med over 18.000 hopp, samt at han har hatt en del Hollywood-stuntoppdrag som for eksempel i "Iron Man 3." 

Luke, forberedte seg til stuntet ved å gjøre en mengde hopp - da med fallskjerm selvsagt, for så å sikte på et mål på cirka 100 kvadratmeter, og så åpnet han skjermen i det siste mulige øyeblikk, noe han måtte få spesiell dispensasjon for å få lov til.
- Den vanskeligste delen av hoppet er å holde fokus på målet, for vinden endrer seg hele tiden på forskjellige høyder," sa han til CNN.

- Når folk forsøker å presse grensene for det som anses som menneskelig mulig, blir de ofte beskrevet som galne, sa Aikins etter hoppet. Men for meg er dette hoppet rett og slett det neste logiske skrittet i et liv med ekstreme utfordringer.
På jorden ble han møtt med en klem fra sin kone. Og kort tid etter det vellykkede fallet sendte han bilder på Facebook, og skrev: "Min visjon var alltid å forberede meg godt, og at hvis du trener riktig, så kan du få noe til å skje".


 

LES:  DERFOR BOMMER VÆRMELDERNE 

Les også:

Toppfotballbløffen

Her er verdens dyreste og billigste ferieland

Dette kan koste deg dyrt når du er i utlandet

Mini lanserer sin største bil noensinne og lover knallpris på hybrid-utgaven​

Koster du mer enn 270.000 kroner, er det ikke sikkert du får behandling​

Reale menn voldtar ikke

Elbiler trenger flere fordeler

Nordmenn er ikke rasister

Verdens beste by

Tusen takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Snapchat: renezografos

Facebook

Instagram

Twitter

Hilsen René, Kulturdrops

#fallskjerm #skydive #sport #ekstremsport #motorsport #kulturdrops #usa #fare #fly #voss #veko #danger #drøm

Én kommentar

AndersInge

23.07.2017 kl.18:58

Kul video. Må jo være et sinnsykt kick. Treff nett , eller dø.

Her er en med wingsuit som lander på kasser.

https://www.youtube.com/watch?v=u5_ITt2LM0A

Skriv en ny kommentar