hits

Rockelegendene avlyser i Norge på grunn av terrorfare

11.06.2017 - 15:07 2 kommentarerDet legendariske rockbandet Kansas, som i fjor ga ut sitt første album på 16 år, skulle i dag spilt i Oslo, men har avlyst pga av terrorfare. 

KANSAS kunngjør at hele 2017 European Tour blir avlyst. Dette skyldes at sikkerhetsadvarsler er utstedt av USAs regjering og ulike amerikanske politimyndigheter som påstår at amerikanere som reiser i Europa i sommer ikke er trygge. Kansas, sier i en pressemelding, at det er ekstremt trist at bandet ikke vil kunne spille for sine europeiske fans i år.
Kansas har i over 40 år vært et av USAs mest ikoniske band, med et albumsalg på over 30 millioner. Hele åtte album har solgt til gull, tre til seksdobbelt platina, og til sammen har de vært over 200 uker på Billboard. Mest kjent er de kanskje for platene «Leftoverture» og «Point of Know Return», og hitsingler som «Carry On Wayward Son» og «Dust in the Wind».

I fjor kom Kansas med albumet «The Prelude Implicit», bandets 15. album og deres første på 16 år ? 40 år etter gjennombruddet med «Leftoverture».
«Listening to The Prelude Implicit, you hear echoes of everything that Kansas has been ? the heartland prog-rock group, the rowdy bar band, the group with the chart hits, the hardedged version from the late Eighties.»  Rolling Stone

Les også: MDG vil gi folk økt forurensing

Jeg tenker umiddelbart på at Norge og Europa er ganske trygt til tross de siste terrorhendelsene, men avgjørelsen er likevel forståelig. Vi får håpe vi ser Kansas tilbake på en Norsk scene i nær femtid. 

Les også:

Toppfotballbløffen

Her er verdens dyreste og billigste ferieland

Dette kan koste deg dyrt når du er i utlandet

Mini lanserer sin største bil noensinne og lover knallpris på hybrid-utgaven​

Koster du mer enn 270.000 kroner, er det ikke sikkert du får behandling​

Reale menn voldtar ikke

Elbiler trenger flere fordeler

Nordmenn er ikke rasister

Verdens beste by

Tusen takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Snapchat: renezografos

Facebook

Instagram

Twitter

Hilsen René, Kulturdrops

#forbuker #media #musikk #samfunn #norge #kulturdrops #terror #fare #rock #legende #kansas #turne #kultur

2 kommentarer

Lars Sletten

12.06.2017 kl.00:32

Det er tragisk at sosialist/globalistene i Europeiske land ikke stopper destabiliseringen av eget land og folk, med muslimske

Velferdstiggere,på sikt vil nok deler av Europa bli utestengt fra ikke muslimske land rundt om i verden, pga importen av denne gale ideologien islam, som er på linje med kommunisme og Nazisme.Det kan bety dårlige tider og økonomi og skape enda mer anarki og kaos,en det vi ser i dag, feks hos naboene våres Svenskene.Europa trenger sårt en President Trump nå,så det blir tatt grep og ryddet opp, EU og andre Europiske politikere later fortsatt som de ikke ser problemet og fortsetter bare å bistå menneskesmuglerne og fyller på med tiggere.Det er mørke krefter som henger over Europa i disse dager.Norge må innføre streng grensekontroll og sende alle muslimske velferdstiggere og mulige terrorister ut av Norge øyeblikkelig før vi blir fryst ut fra resten av verden,og si opp EØS avtalen,så Norge igjen kan bli et fritt land uten terrorfare.og gå i bresjen for å bekjempe sosialglobalistene som har importert dette monsteret som terroriserer Europa i dag.

TestTast

18.06.2017 kl.12:37

Det er vel uansett større sannsynlighet at de blir ett tilfeldig skyteoffer en hvilken som helst plass i USA enn at de blir utsatt for terror i Europa.

Skriv en ny kommentar