hits

Flaut, flaut, flaut

11.03.2017 - 22:21 5 kommentarer
Foto: NRK

Først hadde jeg tenkt å analysere kveldens MGP-låter hver for seg, men halvveis ga jeg opp. Jeg trodde faktisk en stund jeg var med på en parodi av selve konkurransen. Og det som kanskje verre er, Grandprix-generalen går i forkant- og underveis ut, og nærmest hyller hvor god han har vært på utvelgelsen i år, der han faktisk i et tidligere intervju før MGP, sa at han hadde sett hvor stor turnebussen til Rune Rudberg var, og av den grunn måtte de få med han i konkurransen.

Hele kvelden var en så flau seanse at jeg ikke en gang orker å kommentere dette nærmere. Men det jeg kan si er at utvelgelsen av disse låtene er et stort hån mot de som skriver musikk her i landet, og som håper at musikalske kvaliteter skal være premissene for å bli valgt ut. Ja, dette blir nok det korteste innlegget jeg har skrevet noen gang. Men årets norske MGP finale fortjener faktisk ikke mer spalteplass. Flaut, flaut og atter flaut!

 

Les også:

Amerika er et sykt land - God bless America

James Bond stoppet norsk storfilm

Her er verdens dyreste og billigste ferieland

Dette kan koste deg dyrt når du er i utlandet

Mini lanserer sin største bil noensinne og lover knallpris på hybrid-utgaven​

Koster du mer enn 270.000 kroner, er det ikke sikkert du får behandling​

 

Tusen takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Snapchat: renezografos

Facebook

Instagram

Twitter

Hilsen René, Kulturdrops

#songwriting #musikk #underholdning #eurovision #norge #kulturdrops #mgp

5 kommentarer

Stine Jensen

11.03.2017 kl.22:31

Synes nivået har vært dårlig i mange år nå. Savner opplevelsen jeg hadde av mgp i barndommen hvor programmet var et samlingspunkt for hele slekten og venner. Den gang var musikken var magisk!

Knut Bøe

12.03.2017 kl.12:02

Ytterst sjelden jeg kommenterer annet enn mitt fagområde... Men her er jeg sååå enig med dette innlegget. Vi så flere låter på tv i går kveld

Så pinlig så trist

Og programlederne var totalt ute av det

Ikke energi i det hele tatt. Har de klippekort på å være programledere?

Bare Per

13.03.2017 kl.11:28

Hæ??? Her kan du bare skrinlegge alle planene om en kulturjournalistisk fremtid i norske medier, René. For i akkurat denne sammenhengen skal den være akkurat slik som sportsjournalismen. Konklusjonen skal nemlig være at vi er best og at vi kommer til å vinne ESC, dette er en årviss oppgave norske musikkjournalister har hver vår. Og det er ingen grunn til at dette skal være annerledes i år, så her er det bare å skjerpe seg. Hilsen Per, som ikke gadd å se på MGP men som likevel trekker den musikkjournalistiske riktige konklusjonen om at vi er best! Vi er best!! Vi!!! Er!!!! Best!!!!!

kulturdrops av René Zografos

13.03.2017 kl.12:29

Bare Per: Ja du har nok rett, bare å legge journalistikken på hylla ;-)

Svante Eklövf

13.03.2017 kl.16:07

Hej alla i hopa! Sverige vinner! Det är säkert. Lika säkert som att vi vinner hockey-VM. Ingen kan schlagers som oss. Och ingen tar detta mer allvarligt än oss heller. Kul att se att Norge är inriktat på vad ni redan är bra på, och går för en sista plats och noll poäng. Det kan ni! Vill ni göra det bättre tror jag att ni behöver fråga Peter Norrthug att delta. Han är åtminstone kaxig nog för att vinna. Men tills dess måste ni vara skåpsvenskar för att njuta av segern. Hej då!

Skriv en ny kommentar