hits

Tre norske kvinner: Derfor er vi utro

27.11.2016 - 09:40 51 kommentarer


Julebordstid er høytid for utroskap. Her er tre kvinners historier om hvorfor de velger å være utro

 

Det finnes nok mange forklaringer på min utroskap. De siste tre årene av ekteskapet har vært tøffe, siden jeg har levd sammen med en mann jeg ikke lenger har
kjærestefølelser for. Det å være utro satt langt inne, men etter en uskyldig flørt med en annen mann i en periode, lot jeg meg friste inn i en etterlengtet verden full av lyst og lidenskap, sier «Anna».
Jeg har vært utro med tre menn. To av dem hadde jeg et kort forhold til, mens en var et engangstilfelle. Jeg møtte dem på fest, via felles kjente. Vi utvekslet mobilnummer og holdt kontakt via SMS og telefonsamtaler.
Jeg hadde vurdert å forlate mannen min lenge før jeg var utro. Det er alt det praktiske som har holdt meg der jeg er, samt den gode tonen oss imellom. En annen mann vil uansett ikke være årsaken til at jeg eventuelt bryter opp familien. Nå har vi en «pause» i ekteskapet for å finne ut av ting, men vi bor under samme tak. Mitt første forhold var intenst. Han ble veldig forelsket i meg. Det var vanskelig siden jeg ikke kunne tilby annet enn sporadiske møter, så jeg trakk meg ut. Ikke lenge etter var jeg involvert i et nytt forhold. Vi var helt på bølgelengde, og begge var veldig betatt. Så ble vi oppdaget av mannens samboer. Hun hadde lest en SMS jeg hadde sendt til mobilen hans. Etter mange trusler fra henne valgte jeg å avslutte forholdet til mannen hennes. Min mann vet fortsatt ingenting. I de to første forholdene var jeg redd for å bli oppdaget. Jeg bor i en liten by der de fleste vet hvem jeg er. Forholdene ble intense, og grensene ble tøyd stadig lenger. Fremdeles blir jeg redd når en fremmed ringer hjem til oss, eller når mannen min oppfører seg litt annerledes. Jeg føler meg stygg både mot ham og dem jeg har vært utro med, men jeg må akseptere meg selv som jeg er, leve med mine tidligere valg og lære av mine feil. Mannen min elsker meg og gjør alt han kan for å tilfredsstille meg og gjøre meg glad. Han fortjener bedre.
 
Sex har alltid betydd veldig mye for meg. Jeg har sterke drifter som gjerne skulle fått litt mer spillerom. Sex med jenter, med flere samtidig, med tilfeldig forbi- passerende (bli tatt der og da, i portrom, på et toalett, på kontoret, langs veien) og være sammen med en stor gruppe mennesker på et mystisk og litt skummelt sted der man bare har på seg masker og alt er tillatt, er noe av det jeg fantaserer om. Mannen min og jeg har ikke hatt intim kontakt på lang tid. Jeg har sagt at jeg ikke lenger tenner på han. Mitt første sidesprang vekket lysten i meg igjen, og jeg benyttet den deilige følelsen til å se om jeg kunne hente fram noe godt på hjemmefronten også, men det ga ikke noe utslag.
Jeg sliter med å leve et liv i det skjulte. Fortelle minst mulig hjemme, lyve og være en person jeg egentlig ikke har særlig sansen for. Det har preget min livskvalitet i det daglige. Nå jobber jeg for å finne en løsning på problemene hjemme, og har ingen planer om å være utro igjen.
 
 
 

«SIRI» (36), SELGER, GIFT, TO BARN

Jeg hadde det ikke spesielt godt den natta jeg kom hjem etter å ha vært utro for første gang. Men mannen min merket ingenting, og jeg oppførte meg helt som vanlig, sier «Siri».
Nå har jeg vært utro to ganger. Mens jeg bare hadde litt dårlig samvittighet etter den første gangen, var det verre etter den andre. Da hadde jeg det virkelig dårlig etterpå. Men jeg prøver å glemme, og det ser ut til å funke bra. Nå er det en stund siden det skjedde, og det virker som om tiden leger mine sår.
Den ene mannen ble jeg veldig fascinert av. Jeg ble skikkelig forelsket og ønsket å bevare forelskelsen for alltid. Hadde forholdet vart lenger, vet jeg ikke hva som kunne ha skjedd. Ett alternativ ville ha vært å forlate mannen min, selv om det aldri var noe tema siden vi ble enig med en gang om at det ikke var aktuelt å gå fra partnerne våre.
Jeg ble aldri oppdaget, men det ble han. Jeg var ikke redd for å bli det engang, jeg syntes heller det var spennende. Jeg er mye på farten, så mannen min merket ingenting. Møtene våre skjedde hos venninner eller andre steder der ingen kjente oss. Det er ikke slik at jeg har vært redd for å gå glipp av noe i ekteskapet, men jeg faller veldig for personer som gir meg mye oppmerksomhet, har humor og liker å snakke. Elskeren min hadde disse egen- skapene.
Jeg har ingen spesielle seksuelle fantasier jeg trenger å få utløp for, så det er ikke grunnen til at jeg var utro. Ellers har jeg det greit i forholdet mitt som det er nå. Mannen min fattet aldri noen mistanke, og jeg sliter heller ikke med noen skyldfølelse i ettertid. Jeg har heller ikke dårlig samvittighet overfor mannen min eller noen av dem jeg var utro mot.
 
I dag vet jeg at jeg aldri ville ha delt tiden min med noen av dem. Jeg har flere ganger lurt på om jeg kan være utro igjen, og har vel kommet til at jeg ikke skal involvere meg så mye en gang til. Forrige gang ble jeg så utrolig forelsket at det tok lang tid før jeg kom over det. Innerst inne er jeg glad for at forholdet ble oppdaget, tror jeg, ellers vet jeg ikke hvor det ville endt. Dessuten er det slitsomt å leve i skjul. Å få til hemmelige møter, ordne barnevakt, ha noen å dekke seg bak, passe på hva man sier og til hvem man sier det. Men spennende var det så absolutt.
 
 
 

«HENRIETTE» (36), GIFT FOR ANDRE GANG, KONSULENT, TO BARN.

Etter mange års ekteskap kom jeg til at det ikke lenger fungerte slik jeg hadde håpet. Da hadde vi prøvd utallige ganger med blant annet familierådgiving, sier «Henriette». Følelsesmessig var jeg ferdig med forholdet. Jeg hadde behov for å bli sett, få oppmerksomhet, le og føle noe. Ønsket at noen la merke til meg som den jeg var. Så møtte jeg en mann i forbindelse med jobben og ble kjempeforelsket.
Han var mannen i mitt liv. Han hadde alt. Allerede før jeg traff ham, hadde jeg sagt til mannen min at jeg ønsket skilsmisse.
Jeg var utro flere ganger. Hver gang fikk jeg alt jeg ikke fikk hjemme, pluss mye mer. Bare det å le, det er utrolig hvor mye energi du får av det. Og seksuelt var det fantastisk. Jeg hadde faktisk ikke trodd det skulle være så bra med en jeg ikke hadde vært sammen med så lenge. Likevel følte jeg meg mer «hjemme» med ham enn med mannen min. Det er rett og slett forferdelig å ha sex med en du ikke føler noe for.
Jeg ble aldri oppdaget. I ettertid kan jeg vel si at jeg var redd for å bli tatt på fersken, men da jeg var midt oppi det klarte jeg ikke å tenke på det. Men jeg vet at hvis jeg var blitt oppdaget, ville bruddet om mulig blitt enda verre.
Jeg hadde ikke dårlig samvittighet for det jeg gjorde, men siden vi var gift og hadde barn, kunne jeg jo ikke flytte på dagen. Bråket i skilsmisseprosessen kom uansett, men da hadde jeg mer overskudd til å takle det. Jeg er glad for at jeg var utro. Jeg har bare fantastiske tanker om det. Jeg traff jo mannen i mitt liv, som jeg er gift med i dag. Mannen min var mistenksom gjennom hele ekteskapet vårt, han har alltid trodd det verste om meg. Så hvorfor ikke? tenkte jeg til slutt. Du har jo aldri stolt på meg likevel, uansett hvor tro jeg har vært i sju år. Etter sidespranget oppførte jeg meg som vanlig overfor mannen min, men jeg var kanskje litt blidere. Endelig var det mening i livet mitt.
Jeg har massevis av seksuelle fantasier. Alt fra lakk/lær, binde hverandre, trekant (to kvinner og en mann) til sex i en blomstereng med elsklingen min. Alt etter dagsformen.
Jeg kommer aldri til å være utro igjen. Det kan jeg si fordi jeg endelig har funnet den kjærligheten jeg har lett etter i hele mitt liv.
Endelig har jeg funnet min andre halvdel, og hvem ønsker vel å være utro mot seg selv?
 
 
Les også:
 
 
 
 
 
 

51 kommentarer

27.11.2016 kl.11:37

Me, myself and I. Etter noen år er den nye gampen like sidræva som den første. Og så har man det gående.

kjetil den smarte

27.11.2016 kl.11:47

dette lurer jeg på.

Hvordan kan det ha seg at en kvinne kan møte en mann litt kjent eller ukjent å ha sex med ham. Mannen kan være konemishandler, pedofil, psykopat, men det er helt ok for kvinnen som er utro.

kjetil den smarte

27.11.2016 kl.11:56

Det er jo slik at de gode mennene er sjelden utro,som regel aldri.

Så de mennene de er utro med er jo dritten i samfunnet.

Kjetil den smarte

27.11.2016 kl.12:27

Når en mann får snøret i bunn da er han kjempesnill, han får jo sitt største ønske oppfylt, når det butter imot da kommer det onde dyret i ham frem.

Anthony

27.11.2016 kl.13:16

Dere gjør meg kvalm. Desverre ikke overrasket over kvinners notoriske utrohet.

per

27.11.2016 kl.14:35

Bedre å gå fra noen å gjøre sånt mot noen. Rett og slett kvalmt.

Mann30

27.11.2016 kl.14:39

Blir KVALM av å lese slikt! Det mest "skremmende" er jo at alle tre beskriver sine menn som "snille og gode"; som har forsøkt å gjøre det de kan for at disse utro damene skal bli fornøy.d

Forøvrig synes jeg "synd" på mannen til hun som giftet seg for andre gang, med mannen hun var utro MED. Han fant en kvinne som var utro mot mannen sin... tenker han da ikke at hun også kan være utro mot han?

Kvalmende.

Tom Valen

27.11.2016 kl.15:34

Se litt paa dere selv. Kanskje dere selv er med paa aa lempe paa de moralske uskrevne lovene. Hvis dere selv lever paa den moralske kanten saa pavirker dere andre og gjor det akseptabelt aa drive det videre. Samfunnet er i ferd med aa bli kaldere. Vi som mennesker er vel egentlig ikke langtidsmonogame fra instinktenes side. Kanskje vi burde akseptere dette og heller laere aa vaere aerlige istedet og respektere andre for den man er. Kanskje det skulle blitt akseptert i storre grad at selv om man er sammen/gift saa vil ikke det nodvendigvis si at man er helt monogame.

Litt av grunnen til at jeg ikke har ei dame er at jeg vet paa meg selv at jeg kun vil ha seksuell interesse av henne en kort periode og at jeg kommer til aa bli attraktert av andre kvinner.

Jeg onsker ikke aa lyve og saare noen, jeg onsker meg et saa enkelt liv som mulig i et komplisert, egoistisk og dobbelmoraliserende graadighetssamfunn.

Per

27.11.2016 kl.15:48

Hvorfor skal man alltid unnskylde utro kvinner?

Gorgon

27.11.2016 kl.16:47

Hvis kona vil ha en 'pause' i forholdet er det bare og pakke samme og dra. Det er jo helt opplagt hva hun driver med bak ryggen på mannen.

Ekstremisten

27.11.2016 kl.17:59

Hadde de samme fortellingene kommet fra menn så hadde alle kvinner skreket ut om at det var umoralsk osv.

Pelle

27.11.2016 kl.20:09

Fascinerende hvordan kvinners svik rasjonaliseres. Dette, sammenholdt med de faktiske handlingene, skulle tale for at vi her har stiftet bekjentskap med tre kvinnelige psykopater.

Sceptic

27.11.2016 kl.20:38

Sitat: "Mannen min fattet aldri noen mistanke, og jeg sliter heller ikke med noen skyldfølelse i ettertid. Jeg har heller ikke dårlig samvittighet overfor mannen min eller noen av dem jeg var utro mot."

Tenk viss det var en mann som hadde skrevet dette. Hadde det vært like flott da? Da hadde nok psykologer og ekteskapsrådgivere vært på pletten og fortalt hvor forferdelig dette var - at mennene ikke var noe å samle på osv.

Legger også merke til at ektemennene til alle tre blir beskrevet som snille. Antakelig er "dum-snille" mer dekkende. Ingen bør tolerere utroskap - da må skillsmisse være neste skritt. Husk - tillit er noe man bare mister en gang.

Dharmasena

27.11.2016 kl.20:39

Det finnes ikke noen unnskylding for å være utro.

Anders

27.11.2016 kl.21:57

Både deilig og skremmende å lese.

Deilig fordi det forteller meg at det ikke bare var jeg som var "gal" og "paranoid". Skremmende fordi hun jeg var gift med finnes det tydeligvis mange av. Mange flere.

Greit nok at forhold kjølner men hvorfor kan man ikke være anstendige nok til å avslutte på en ryddig måte? Hvorfor føler kvinner og menn at det er greit å såre den andre som det siste man gjør sammen, også skal man kanskje samarbeide resten av livet med barn etter det?

Jeg måtte selv finne ut av at jeg var byttet ut med en annen og jeg holdt det løftet vi hadde gitt hverandre for mange år siden. Det var kroken på ekteskapdøra for evig og alltid. Midt oppi denne livskrisen så måtte jeg som far være den stabile for barna for mor svevde jo på en rosa sky.

Det varte i tre lange måneder og halvparten av tiden under samme tak. Hadde det ikke vært for barna hadde hun kunnet hente tingene sine på fortauet fra dag 1. Men det er faktisk en livskrise for barna som er veldig vond og vanskelig for de å håndtere. Har du klart å sette barn til verden så burde du ha anstendighet til å sette de før deg selv og dine behov. Jeg sier ikke at man skal bli i et forhold for enhver pris. Bare ha anstendighet til å avslutte på en bra måte. Utroskap er ikke en bra måte.

PS! Jeg har hatt verdens beste sex etter jeg ble skilt så jeg har takket ekskona mi for det veldig mange ganger!

Ja til anstendighet.

Utroskap er for tapere!

Anonym

27.11.2016 kl.23:32

Er det bare meg som ser det brutale i utroskap?. Jeg kan forstå at utroskap i ung alder ikke trenger å være så altfor alvorlig,men tilogmed i ung alder for personer som blir utsatt for utroskap settes det faktisk følelsesmessige arr\spor så langt som 10 år frem i tid,og kan endre en persons syn på vanvittig mye.

Når det gjelder utroskap i familie sammenheng har jeg personlig sett flere personer bli totalt ødelagt og noen har tatt sitt eget liv. Er det virkelig så vanskelig å forstå? Tenk deg,du har brukt mange år på å etablere din familie,du har brukt penger,tid og sterke følelser og ofret både det ene og det andre for at din familie skal vare..men av diverse grunner velger din partner å være utro istedet for å snakke med deg og komme til en løsning,partneren din velger å gå bak ryggen din på værst tenkelig måte istedet for å kommunisere til deg. Partneren som velger å være utro her velger å ignorere alle minnene dere har sammen,kanskje barnet dere har sammen,tid\penger og følelser,dette velger den utro partneren respektløst å kaste i do som om du og dine følelser var rett og slett verdt null. Du betyr ingenting! Det er beskjeden som blir videreført her. Utroskap kan faktisk ta liv. Hva i alle dager fra ett psykologisk standpunkt klarte å manipulere og hjernevaske en hel folkemasse til å tro at utroskap er helt greit?

Utroskap ødelegger liv,derfor skulle utroskap vært på god gammeldags VIKING vis hatt dødstraff. Rett skal være rett.

Skeptisk

28.11.2016 kl.07:33

Intet nytt under solen at kvinner er utro. Har vært slik siden steinalderen og det var kun skam og religion som håndterte dette på ett vis. Men på den andre side så lærer vi gutta om kvinnenes virkelig side og de smarteste av oss unngår dette ved å gå våre egne veier. Vekk ifra kvinner.

Veronica

28.11.2016 kl.08:17

Det verste som finnes er mennesker som er så totalt blottet for respekt overfor andre. De eneste utroskapene jeg kan forsvare, er av mennesker som er i voldelig forhold, som blir kontinuerlig truet av sin partner, og/eller stadig blir utsatt for psykologisk terror. Disse tør rett og slett ikke snakke med noen om problemene, i hvert fall ikke forlate partneren, men søker seg da til andre gjennom utroskap - i den grad de faktisk slipper fri fra partneren sin innimellom.

Ellers finnes det ingen unnskyldning i verden for å gå bak ryggen på sin partner på en slik skitten og slu måte. Mange gifte mennesker bruker barna som unnskyldning, og det er minst like stygt. Barn ønsker som regel mye heller å ha lykkelige foreldre som bor hver for seg, enn sjelløse foreldre som bor sammen, uten lidenskap, uten latter, uten noen ting. For selv om foreldre tror de kan skjule ting for barna, så ser de mer enn man aner.

Never underestimate the Power of denial.

Slik er det mange som lever.

Man må våkne opp og se sin egen realitet i øynene. man fortjener et lykkelig liv, men hvis man kun blir lykkelig av å skulle ha i pose og sekk (en fast partner og noen på siden i tillegg) så fortjener man ikke å være lykkelig. Da er man et usunt menneske med elendige verdier, og man burde gå dypt inn i seg selv og spørre hvilken rett man har til å tråkke over andre for sin egen vinning. "Det man ikke vet har man ikke vondt av" vil mange si da - dem som slipper unna med det. Men, den totale mangelen på empati og forståelse, og uten evne til å "behandle andre slik man selv vil bli behandlet".

Kalles psykopati, det. Skal ikke hevde at utro mennesker er psykopater, for all del. Det er nyanser, og de fleste er bare feige. Ikke er de egoister heller, for det forutsetter at man har et ego. En stolthet. Integritet og selvrespekt. Utro mennesker forstår ikke sin egentlige, langsiktige interesse, men gir etter for umiddelbare lyster og behov som, som regel, er totalt irrasjonelle.

Man er utro fordi man er ulykkelig. Løsningen er da å kvitte seg med det som gjør en ulykkelig. Det gagner en selv, og det gagner partneren. Det er ingen mennesker ved sine fulle fem som ønsker at partneren skal være sammen med dem kun for deres skyld. Alle mennesker ønsker at partneren også skal få noe ut av forholdet, for sin egen del. Det er den ultimate kjærlighet. Kun når man får noe igjen selv i forholdet, kan man også være en god partner. Da er partneren også lykkelig. Å være sammen med noen fordi man "må", av "skyldfølelse", eller fordi man synes synd på noen, for så å gå bak ryggen på dem, er ondskapsfullt.

Ha litt selvrespekt!

Kalle Kanin

28.11.2016 kl.11:28

Det hele går ut på savnet man ofte får med en forelskelse. Altså, dette med å bli sett på en annen måte enn "gubben på sofaen". Å beholde spenningen i et forhold som er flere år gammelt er svært krevende, og ofte er det slik at dersom man blir sett av andre representanter av det annet kjønn, så skjer det noe. Man blir opprømt, trigget, forelsket, you name it. Noe uvant, noe spennende som er i ferd med å skje. Så hvordan beholde de triggere i et forhold der du så til de grader kjenner kona? Vanskelig å svare enstydende på det. Alenehelger, middag med stearinlys uten at det blir for kleint. "Jasså, veit hva du er ute etter" bør unngås for enhver pris. Uansett, etter noen år har BB King helt rett. "The thrill is gone". Og det er her man må jobbe. Jobb, barn, avdrag og samme greia hver gang kan slite ut et forhold. Tryygheten mange streber etter kan også være med på å drepe forholdet. Man må treffes i andre sammenhenger enn de vante. Har ikke alle svarene selv, men å gå ut sammen, eller spille et rollespill der man sjekker hverandre opp kanskje er veien å gå?

karidansen

28.11.2016 kl.11:47

Å kjøre dobbeltløp er egoistisk og respektløst, uansett om det er en kvinne eller en mann som gjør det. Treffer man en annen, og innleder et forhold, skal man legge kortene på bordet og avslutte det man har. Ellers blir det "i pose og sekk" - mentalitet. Man vil gjerne ha BÅDE den "kjedelige tryggheten" OG spenningen. Jeg er overbevist om at både kvinner og menn dømmer det motsatte kjønnet hardere, fordi vi lettere kan identifisere oss med vårt eget kjønn. Dette gjelder særlig hvis den som blir sveket tilhører samme kjønn som oss sjøl.

28.11.2016 kl.11:49

Eg tenke at det er spennende med ha flere å ha sge med og ikke bare en

28.11.2016 kl.22:00

Syns det er viktig å få frem kvinner som også er utro, så dette innlegget likte jeg, selv om det såklart er forkastelig å gjøre noe sånt.

Det er som regel sex som er årsaken til at man er utro. Når man ikke er på samme bølgelengde er det kjipt å ikke bli tilfredstilt på den måten man har behov for. Hva skal man gjøre da? Skal man leve i tørke resten av livet, eller skal man gjøre det beste ut av det? Skjønner det er kjipt at den andre parten er utro, men man lever bare en gang. Man må veie opp på hva som er viktigst her i livet, ikke alle kan være på samme plass resten av livet.

Jeg syns menn tar det så dramatisk ille at kvinnen er utro. Kvinner har blitt bedratt i åresvis, og det er mye mer vanlig enn at kvinner bedrar mennene, jeg syns dere må ta dere sammen.

Johannes

29.11.2016 kl.12:36

Jeg synes det erhelt greit å være utro. Hva er det med all den sjalusien og behovet for å eie den andre? Hva med å unne hverandre litt spenning i hverdagen da? Herregud, så eiersyke folk kan være. Helt innafor med sidesprang. Gir livet mye mer glede og mening.

Veronica

30.11.2016 kl.09:29

Johannes: Hvis man unner hverandre denne "spenningen", så er det en enighet som begge har kommet frem til. For all del, dem som vil ha et åpent forhold må gjerne ha det. Men det ligger i ordet "utro" å gå bak ryggen på et menneske; man har seg med andre og holder det skjult eller lyver om det. Synes du det er ålreit å gjøre sånt mot andre?

Om man er en person som vil ligge rundt med andre enn bare én, så får man enten bare gjøre det og ikke være i et monogamt forhold, eller finne seg en likesinnet partner. Handler ikke om å eie folk - det handler om å vise respekt for den andre man har sagt at man er sammen med (og hevder man er monogam med). Vær nå i det minste ÆRLIG, om ikke annet. Det fortjener alle.

vargas12.com

01.12.2016 kl.07:51

Utroskap har foregått alltid. Og det vil skje igjen og igjen, du bør derfor planlegge ordentlig, gi hverandre troen på tilliten mellom dere. Er kjærligheten sterk nok, kan man flørte og ha et åpent nok forhold til å kjenne på spenningen mellom nye mennesker man møter. Også mht til sex. Om man er i et forhold, eier man ikke hverandre ? gir man den andre tilliten til å leve livet parallelt, vil forholdet vare lengre.

Vargas

cipralex

01.12.2016 kl.12:17

Jeg var sammen med min første kjæreste i 2 og et halvt år, jeg gjorde alt for henne. jeg var faren hennes, sjåføren hennes, psykologen hennes, lese hjelpen hennes. Da hunn som sykepleier student som skall inn i ett omsorgs yrke i februar 2015 var utro og sviktet meg på den verste måten ble jeg så syk jeg var til fare for meg selv og andre. Jeg ble alvorlig psykisk deprimert og det kunne hvert att jeg ikke hadde hvert her i dag. Jeg var alvorlig deprimert med en (madrs på 52 av 60), der det endte med att jeg skadet meg selv for jeg ikke klarte å flykte fra alt i hode mitt. Jeg var en ubrukelig arbeider i 9 måneder med depresjon der farlige situasjoner og nesten ulykker oppstod grunnet min att jeg ikke klarte mine arbeids oppgaver. Jeg veltet nesten en 8T truck, Jeg kjørte nesten av veien med bil grunnet mine forstyrelser i hode, heldig hvis reddet autovernet meg en bilden ble lettere skadet. Nå etter 27000 kroner i helse hjelp 8 psykiske situasjonsbetingede sykemeldinger, 2 sykemeldinger med Depresjon INA med 3 leger 3 psykologer, en Coach og cipralex 10mg. Er jeg endelig oppe å står på egne bein og går for egen maskin så kan klare å jobbe meg videre. Det er men som er utro også uten tvil! Men det virker lettere for kvinner, men må jakte etter å be om oppmerksomhet, KVINNER KAN LAVÆR Å SI NEI når di bil sjekket opp. Å derfor kan di falle over på feil side. Husk dette, hvis menn tar sitt eget liv etter noe sånt, har DERE gjort dem så syke att de har dødd av det. Dere har drept dem! Noen kan være svake i utgangspunktet og da er det spesielt viktig å ikke gjøre det verre. Dette går for øvrig ut til begge kjønn. Vær så snill alle dere der ute tenk dere grundig om for det er dette kraftig våpen dere har. Kjærlighet er som Uranium det kan bringe energi varme og liv til et helt land men i feil heder så kan det utslette å drepe oss alle. Jeg er glad jeg lever i dag, men det vil sitte arr i meg i mange år fremover som anonym tidligere beskrev.

yep

01.12.2016 kl.17:17

Jaja. Man har lenge gått og hyttet med neven mot mannens eskapader. Nå kan vi rette neven mot kvinnen også. Likestilling på hjemmebane som på bortebane!

Kan ikke folk bare si takk og farvel med litt selvrespekt i behold når de kjenner at det kribler der nede, fremfor å ødelegge liv, hus og hjem? Synes det er kvalmt med egoistiske mennesker som sviker sin(e) nærmeste ved å være utro, mann som kvinne. Umoralske og skitne er de, uansett hva de enn måtte savne hos dama/mannen. Æsj!

Kim

02.12.2016 kl.11:44

Et forhold svinger jo som konjunkturbølger i økonomien og temperaturen på utsiden av døren. Jeg tenker at som ungdom så er det sikkert greit å holde seg til en, om gangen i det minste. Som yngre voksen, prøv ut og lev livet, opplev ting, sjekk ut hva du liker og ikke liker. Så er det jo familielivet, da er det jo greit å holde en viss standard, men tenker en å leve sammen for resten av livet. RESTEN AV LIVET... Så synes jeg det er greit at en løsner opp og gir hverandre muligheten til å leve. Hvor galt er det å egentlig ha seg med noen? Altså du onanerer sikkert selv til ditt private univers enten det dreier seg om naboen, kollega eller superstjerne. Hvorfor ikke unne deg selv den gleden det er å oppleve at din kjæreste respekterer og elsker deg så høyt at han/hun vil dele alt med deg, også sine sidesprang! Jeg ble født etter at de sendte første menneske på Månen, kanskje lever jeg når første menneske på Mars, men før og etter det. Så er vi borte. Skal vi ikke prøve å få med oss litt moro når vi først er her???

Livet er til for å leves!

Knut Olsen

05.12.2016 kl.13:24

Det er åpenbart mange kvinner som er født med Ludrun-genet.

Nei, takke seg til fleshlighten, da slipper man alt dramaet, barn, kjedelig bil, familieselskaper og alt det andre barnefamilier kaster bort tiden på.

05.12.2016 kl.22:06

Så utrolig bra blogg du har!

kulturdrops av René Zografos

19.12.2016 kl.21:06

Anonym: Tusen takk, hyggelig å høre!

Anja

07.10.2017 kl.18:54

Jeg trodde det var helst gutter som var slike vemmelige drittsekker. Disse innleggene burde ikke postes som eksempler på at vi alle er forskjellige og skal respektere hverandre osv. osv . Og utsagnet " jeg har ikke skyldfølelse" sier meg en hel del om dette menneskets evne til å føle kjærlighet, empati og det å være trofast mot din partner. Om du ikke er hodestups forelsket lengre, så er han vell fortsatt din beste venn? Men disse damene vet vell ikke hvordan man behandler nære venner heller. Dere burde ikke akseptere dere selv som dere er, dere burde gjemme dere bort og skammes over dere selv. at dere tørr å fronte i media hvor totalt følelsesløse selvopptatte drittmennesker dere er, sier vell noe om IQ nivået også. så kanskje er dere unnskyldt, med tanke på at dere virker totalt tilbakestående. Gjør en god gjærning for en gangs skyld : fortell mannen din hvilken drittkjærring du er, så han kan leve sitt liv videre lykkelig. Men du liker kanskje følelsen du får, når du er vemmelig mot andre som er glad i deg. Dere er ikke verdt en dritt. Karma finner mennesker som dere. INGEN respekterer dere. INGEN kommer til å stole på dere noen gang. Dere fortjener et dårlig liv med mye svik og sorg.

Helge Larsen

29.11.2017 kl.17:26

Følelsene etter seksuell trakasering og etter utroskap tror jeg i mange tilfeller ganske likt. Det ene er pr i dag helt forferdelig, det andre er ganske ok. Mange mener de som driver med seksuell trakaseing burde bli navngitt offentlig. Burde vi offentliggjøre folk som er utro også?

John

29.11.2017 kl.17:32

Hadde ei utro kjærring engang,hun var norsk. Nå er jeg gift med en dame fra utlandet. Rene paradiset!

Benz 82

29.11.2017 kl.17:51

Kvalmt

Keith

29.11.2017 kl.18:12

Jeg er lei kvinnelige kollegaer, Kona, lærinnene til barna og sikkert en del andre kvinner. Men kun fordi dere er smålige, kjeftende, ryggstikkende, utro og nærtagende. Selv om jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe, støtte, skaffe dere høyere lønn. presanger eller ta dobbel jobb når dere er syke..... Så er kniven i ryggen straks du tenker på noe annet. Merkverdig dette her, at dere alltid ser etter noe bedre, som sjefen dere lå med for høyere stilling, sjefen dere lå med for høyere bonus, eller sjefen dere lå med for å få fordeler....

Thorbjørn

29.11.2017 kl.18:22

"verdens beste sex " . Før kalte vi det for pervers!

u tro

29.11.2017 kl.18:24

hva med å være tøff nok til å snakke med mannen din evt gå før dere ligger rundt

Odd Karlsen

29.11.2017 kl.18:26

Det er alltid grønnere på den andre siden. Og nå er NN, Siri og Henriette på den andre siden, - så når gresset er beitet ned er det grønnere på den "andre" siden. Igjen.

PS: det tar normalt 5-7 år å "beite ned gresset", så i kraft av lav selvinnsikt; velkommen til å repetere egne "feil" til evig tid. Jeg har ikke medlidenhet med de egoistiske voksne, men de stakkars barna som ofres på egoistenes alter :-(

Albert Einstein sa: "du må lære deg å lære av andres feil for du lever rett og slett ikke lenge nok til å gjøre alle feilene selv..."

Irritert

29.11.2017 kl.19:52

Akkurat ja - slik er norske kvinner blitt. Knuller rundt og legger all skyld på mannen.

De er utro og har seg et nummer på julebord eller jobb - og etterpå når de angrer seg så går de til sine medsøstre og klager sin nød #meetoo.

Buhu - jeg ble luuuurt og tvunget - anmeld anmeld! Hvor er Dagsnytt 18 hvor vi kan klage hvor fælt vi har det....

Og som vanlig blir det mannens skyld - siden kvinner ikke er ansvarlige for sine egne handlinger (som små barn).

Til å bli kvalm av.

Kjetil

29.11.2017 kl.20:30

Jeg er superintelligent

Jeg skal gi min bedømmelse, disse damene er feiginger og ikke noe å ha på.

Olaus Trøgheim

29.11.2017 kl.20:40

Ganske vanlig dette her. En dumsnill kar som betaler regninger. Mens kona drar på byen for å få seg litt hanky panky fra en alfa-hann.

Alexio

29.11.2017 kl.21:28

Franske kvinner er ærlig på dette feltet. Ikke rart at mange kan avklare dette hos mannen eller omvendt. Den eneste betingelser er diskresjon. Og de fleste vet når kona er utro. Alder spiller selvfølgelig her. Åpenhet er tingen. Fordi vår fysiologiske behovene kan ble tent opp av en mann eller ei kvinne i løpet et langt liv i familien med sine utfordringer. Og ingen vil ha det slikt. Men det kan forekommer. Om det er tilfelle man må ikke prøve å gjemme bort å la det skure til den ble oppdaget av mannen eller kona. Fortelle som det er. Hvis deres unionen er livslaga, vil dere overleve dette. Ærlighet varer lengst.Het det.

Br

29.11.2017 kl.23:11

følg med gutter, gå ut av kjøkkenet, det er ikke plassen deres

Fjellooy

29.11.2017 kl.23:51

Bare utrolig at noen kan drive på slik. Alle menn med utro koner, ta en gentest på barna.

Elijah

30.11.2017 kl.00:04

Jeg forstår ikke hvorfor folk gidder å kaste bort tiden på forhold. Mye bedre og holde seg singel da slipper man alt det tullet med utroskap.

SVEN

30.11.2017 kl.09:12

Kvinner flest er irrasjonelle ,selvopptatte og stadig på jakt etter annerkjennelse og status(penger). Ikke ulike umodne små barn .

LutLei

30.11.2017 kl.09:13

Vi hjernevaskes i media hver eneste dag at "menn er monstre" - "alle kvinner er ofre" og feministene netter seg sammen i diverse redaksjoner for å føre hatkampanjer mot sine menn og alle andre menn. Kvinnelige journalister er organisert i lukkede nettverk som styrer nyhetene - og vi vil vite hvordan og hvem.

NRK, TV2, VG, Dagbladet, Aftenposten - alle fører en unison kamp mot gutter og menn og det sprer seg til skoler, politikk og offentlig forvaltning. Alle som våger kritisere en kvinner er "kvinnehatere" - mens mannshat og uthenging er noe som klappes og jubles frem.

Hvor lenge skal vi finne oss i at journalister og politikere (som oftest kvinner) fører krig og hat mot menn og gutter - samtidig som kvinner stakkarsliggjøres og fremstilles som lidende offer.

Og nå er det på tide at Likestillingsombudet blir en mann - og at offentlig finansiering av mannshatende feministiske organisasjoner stopper opp. De har innført regler i reklame om at menn skal fremstilles som dumme - og kviner som "sterke".

Nok er nok. Gutter og menn må ta til motmæle.

Anna

30.11.2017 kl.10:03

Ugh, så kvalmt og egoistisk. Om du er ulykkelig, slå opp før du ligger med andre.

Charlotte

30.11.2017 kl.10:21

Det finnes knapt noe mer naivt enn å slå seg sammen med en person man vet var gift/samboer når en innledet forholdet - og innbille seg at ikke denne personen vil gjøre det samme mot deg. Gled deg:)

...Når du selv var utro fortjener du det i tillegg!

Er det barn i bildet - er det så umodent/egoistisk gjort at du/dere ikke burde hatt barn.

Robert

26.12.2017 kl.11:59

De fleste kvinner forsvarer egne feilsteg, men om mannen gjør akkurat det samme som mannen da er helvete løs. Er kvinner født med rettigheter som ikke gjelder for en mann? Jeg har møtt utallige gifte kvinner som vil ha sex og jeg husker en gang to gifte damer fra nord som var med på Grete Waitz løpet. Møtte dem på byen og hadde trekant to netter på rad med den. Kun en av mange historier. Hadde jeg tatt min partner i å være utro med en annen mann så hadde jeg sørget for at denne mannen ble invalid med kun øynene som gjenværende sans og det hadde skjedd uten at noen klarte å spore opp hvem som tatt ham.

Skriv en ny kommentar