hits

Norsk suksess for niende året på rad

14.09.2016 - 15:57 Ingen kommentarerNorwegian Cruise Line har blitt kåret til "Europas ledende Cruise Line" for niende året på rad av World Travel Awards

Ikke nok med det, de har også mottatt prisen for Europas Responsible Tourism Award for andre år på rad, samt en pris for å ha verdens beste cruise-spa om bord. (høres ikke det deilig ut?)

De årlige tildelingene ble nettopp kjent i Sardinia iItalia, september 2016. Vinnerne på World Travel Awards, ble stemt frem av både reisebyråer og forbrukere over hele verden. 

Det Miami-baserte rederiet Norwegian Cruise Line, som ble grunnlagt av Knut Ulstein Kloster og Ted Arison, hadde fire skip i cruisetrafikk i Europa denne sommeren. Og det er femte året på rad det satses på Europa-cruise der de blant annet tilbyr et helårs-cruise som går i Middelhavet.

Christian Boell fra Norwegian Cruise Line med prisen fra World Travel Awards

"Å vinne Europas ledende Cruise Line for niende år på rad er en eksepsjonell prestasjon og er en kreditt til både laget og til turene vi tilbyr," sier Christian Boell, administrerende direktør i Norwegian Cruise Line som lover å tilby enda mer variasjon i Europa neste år slik at gjestene kan få nye opplevelser.

Noen av høydepunktene for sommerprogrammet 2017 er de nye Nord-Europa seilingene ut fra Southampton og Hamburg, blant dem en ni-netters seiling med skipet Norwegian Jade til norske fjorder fra Southampton eller Hamburg med stopp i Skjolden; Olden, Norge; Ålesund, Norge og Bergen, Norge.

Norwegian Epic vil fortsette med sine populære syvnetters vestlige cruise i Middelhavet fra Barcelona eller Roma, til Napoli, Livorno, Cannes og til Palma på Mallorca.

Bli med til VERDENS BESTE BY

#reise #kulturdrops #Norge

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar