hits

En av de beste TV-seriene som går nå

10.09.2016 - 16:30 3 kommentarerAmerican Odyssey er en amerikansk thriller TV-serie som hadde Amerikansk premiere i April 2015. Nå er den kommet som nyhet på Netflix i Norge.

Serien er skapt av Peter Horton, Adam Armus og Kay Foster, og handlingen starter umiddelbart med et uventet attentat i den Afrikanske byen Mali. Det er sjelden jeg blir dratt inn i en TV-serie så raskt som jeg ble i første episode av American Odyssey, der vi får se at Odele Ballard(Anna Friel) og hennes tropp blir beskutt av sine egne på oppdrag i Mali. Det viser seg at et stort amerikansk selskap finansierer islamistiske terrorgrupper og dette kan Ballard bevise gjennom en minnepenn som hun har fått tak i. Som eneste overlevende av attentatet i Mali, starter prosessen med å få henne eliminert. Samtidig får hennes familie hjemme i USA falsk beskjed om at hun allerede er tatt av dage. Her får vi altså servert konspirasjon, spenning, action og drama i en og sammen pakke.

AMERICAN ODYSSEY -- Episode 111 -- Pictured: Anna Friel as Odelle Ballard -- (Photo by: Keith Bernstein/NBC)
Odelle Ballard, spilt av Anna Friel, har ni liv i serien American Odyssey

Pluss: Godt skuespill, sitrende spenning og nye hendelser på på løpende bånd.

Minus: NBC, har besluttet å stoppe med serien etter første sesong. For meg er det helt ubegripelig, men antagelig er det politikk i dette da amerikanerne blir satt i litt dårlig lys. Men som underholdning er dette en kanonbra serie, og faktisk en av de beste Netflix har å by på.

American Odyssey

1 sesong på Netflix

Se traileren: 

Trailer og cast intervjuer:


 

3 kommentarer

10.09.2016 kl.21:41

Den serien er så bra!!!! Det må seriøst komme flere sesonger!!!

Elijah

11.09.2016 kl.21:56

Det kommer ikke flere sesonger. Serien ble kanselert av NBC

Bare Per

12.09.2016 kl.11:31

Flott at NBC tar ansvar og fjerner slike uamerikanske serier fra skjermen. Så slipper Trump å måtte gjøre det selv etter at han har blitt innsatt som president. En virkelig patriotisk avgjørelse, dette.

Skriv en ny kommentar