hits

Den smarteste entreprenøren i Nord- Europa er norsk

29.08.2016 - 12:26 Ingen kommentarerPetter Stordalen er blitt kåret til å ha den smarteste Buisness Minden i hele Nord-Europa

Nordic Business Forum, som står bak kåringen over de 20 mest lysende forretningshoder i Nord-Europa, har bestemt at Stordalen er den klokeste av dem alle. I en pressemelding forklarer de juryens begrunnelse der det står: Petter Stordalen representerer en generasjon av entreprenører som både tenker stort og som vet at samfunnsansvar og suksess er ufravikelig knyttet sammen.

Juryen vektlegger Stordalens reise fra en 12 år gammel jordbærselger i Porsgrunn til leder for Nordens største privateide investeringsselskap, Home Invest, som blant annet eier hotellkonsernet Nordic Choice Hotels. Hans personlige engasjement for miljøsaken, bidrag til bærekraftige prosjekter samt påtrykk for å fremme ny miljøteknologi og fornybar energi blir også trukket frem.

Stordalen selv, sier det er utrolig hyggelig å havne i et så celebert selskap. Han forklarer at fremtidens business er grønn og at dette inspirerer han til å fortsette arbeidet for en mer bærekraftig kapitalisme. Han sier de har fått til mye, men at det fortsatt er en lang vei å gå, og legger til at det skal satses videre:

- Jeg har brettet opp ermene, og det samme har mine ledere i Nordic Choice Hotels, forteller Petter A. Stordalen i pressemeldingen

 

Jeg synes det er stas at nordmenn hevder seg i verden uansett hva de driver med, og det at noen går foran og satser millioner på en mer bærekraftig verden er det bare å ta av seg hatten for. Så her er det bare å gratulere Stordalen for godt arbeid. 

#kulturdrops #Norge #pris #best

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar